Restaurant W36, Amsterdam

Restaurant W36 heeft de keuken compleet laten inrichten door De Weert Grootkeukentechniek. Ook heeft De Weert Grootkeukentechniek de bar ombouw en backbar gemaakt in samenwerking met onze partner in interieurbouw. De ideeen van de inrichting van de keuken zijn in samenspraak tot stand gekomen. Dit restaurant van Sunnery James en Ryan Marciano heeft als motto ‘mixing flavours like music’. Ginger Zerbetto geeft leiding in dit geweldige restaurant door iedereen mee te nemen op een culinaire reis.

In deze open keuken is alles custom made en daarbij heeft W36 het maximale uit De Weert Grootkeukentechniek z’n kunnen gehaald. De eerder genoemde bar met speciale afvalstortgaten die gekoppeld zijn aan een afvallade zijn zeer praktisch. Ook de trapsgewijze sparing uit het blad waardoor er flessen in gezet kunnen worden is zeer praktisch.

De grootste eye catcher in de keuken is de ruimte die omgeven is door een glazen muur. Dit is een speciale ruimte waar een ‘slager’ het vlees vers voor de gast snijd op zeer robuuste houten blokken. Deze ruimte wordt gekoeld door middel van een airconditioning.

De bakwand is voorzien van een gigantische barbecue en gasfornuis. Onder het vijf meter lange blad tegenover de bakwand zijn gekoelde werkbanken van hoge kwaliteit geplaatst. Het 5 meter lange bordenrek wat bovenop dit blad staat is volledig gemaakt van roestvaststaal en is ontworpen door De Weert Grootkeukentechniek.

De spoelkeuken is zeer praktisch ingericht voor W36 en omvat alles wat een spoelkeuken nodig heeft. Tot slot is er een zeer exclusieve custom made wijnklimaatkast geleverd die volledig van glas is gemaakt.

Kortom, deze keuken is absoluut de moeite waard om eens te bekijken als u in Amsterdam bent!