Reparaties en onderhoud

De Weert Grootkeukentechniek bestaat sinds 1990. Sinds die tijd zijn honderden restaurants ingericht met apparatuur en maatwerk. We hebben een eigen service team dat reparaties en onderhoud uitvoert. We hanteren scherpe tarieven voor reparaties en onderhoud, zelfs als u de apparatuur niet bij ons heeft gekocht.

Wat voor u belangrijk is, als u een storing heeft aan uw apparatuur, is een snelle reparatie door een vakkundige monteur die u een eerlijk advies geeft. We proberen deze visie zo goed mogelijk uit te dragen, omdat we denken dat dit ervoor zorgt dat u klant wilt zijn van De Weert Grootkeukentechniek.

Storingen op momenten dat het u niet uitkomt in uw keuken zijn erg vervelend. Het is bijvoorbeeld erg vervelend als een vriezer of combisteamer kapot gaat op het moment dat uw restaurant vol zit met gasten. U kunt dit een veel gevallen voorkomen door tijdig onderhoud uit te voeren op uw apparatuur. Regelmatig onderhoud laten doen aan uw apparatuur is van cruciaal belang voor de levensduur van uw apparatuur en het vermindert de kans op storingen. Vraag daarom nu geheel vrijblijvend een offerte op voor een onderhoudscontract.

Als u een onderhoudscontract bij ons hebt krijgt u 10% korting op onderdelen en hoeft u nooit meer voorrijtarief te betalen bij reparaties.

Kortom:
– Scherpe tarieven
– Veel onderdelen op voorraad
– Gecertificeerd en vakkundige monteurs
– Eerlijk advies
– Onderhoudscontract met goede voordelen

Vraag nu geheel vrijblijvend uw offerte aan!